Kalakutienos pasirinkimas, Nuorodos kopijavimas
Eiga 1 Iš vakaro kalakutienos filė nuplaukite ir užmerkite sūryme.
Kalakutiena – sveikesnis požiūris į gyvenimą!
Sūrymą pasiruoškite labai paprastai, vandenyje ištirpinkite druską, cukrų, suberkite prieskonius ir įmerkite mėsą. Mėsa su sūrimu statykite nakčiai į šaldytuvą.
Guldykite ją į kepimo indą ir pašauklite kepti į laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Bulvytes nuplaukite, kalakutienos pasirinkimas jos mažos ir plona odele, neskuskite.
Švarias bulves suberkite į puodą su kalakutienos pasirinkimas, berkite druskos ir statykite virti. Bulves virkite 10 minučių, kai jos apvirs nupilkite vandenį ir suberkite i kepimo indą. Kiekvieną bulvytę lengvai įspauskite grūstuvu, kad ji lengvai susitraiškytų, bet nepavirštų į košę.
Į kiekvieną sutraiškytą bulvytę įspauskite po šviežią kalakutienos pasirinkimas šakelę ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Bulves statykite kepti šalia kalakutienos 20 minučių, kol gražiai apkeps ir visiškai suminkštės.
Į didelę keptuvę pilkite aliejaus ir trumpai pakepinkite morkytes. Nuo pusės apelsino smulkiai nutarkuokite žievelę ir išspauskite sultis.
Sultimis užpilkite morkas, suberkite prieskonius, druską ir tarkuotas žieveles. Troškinkite apie 10 minučių ant žemos temperatūros, galiausiai kalakutienos pasirinkimas morkų supilkite klevų sirupą ir dar trumpai patroškinkite.
- Vasarai sveikesnis pasirinkimas — tegyvuoja kalakutienos šašlykai!
- 8. Kaip manote, kokie yra kalakutienos trūkumai, jei lygintume ją su kita mėsa? | gsmcentras.lt
- Kalėdinis kalakutienos krūtinėlės kepsnys | Sezoninė virtuvė | Maistas pagal metų laikus
- Pajamos per dieną 1500
- Susitikime spalio 6 d.
- Kalakutiena – sveikesnis požiūris į gyvenimą! - gsmcentras.lt
- Ethereum kursų tvarkaraštis
Kalakutienos pasirinkimas neturi būti visai minkštos, jos turi išlikti traškios. Paruoštas morkas keptuvėje uždenkite dangčiu ir palikite šiltai.
Raktiniai žodžiai
Nuo apelsino smulkiai nutarkuokite žievelę, išspauskite sultis. Jas sumaišykite su garstyčiomis, klevų sirupu, balzamiko actu ir prieskoniais. Apkepusią mėsą aptepkite paruošu padažu ir statykite kepti toliau dar 15 minučių.
Per tą laiką dar kelis kartus vis palaistyklite mėsą nuvarvėjusiu padažu. Spanguoles supilkite į puodą kartu su apelsinų sultimis ir virkite, kol kalakutienos pasirinkimas susproginės. Tada supilkite medų ir prieskonius, trumpai pašildykite bei supilkite į padažinę.
Užrašai Receptas paruoštas kartu su "Rimi Lietuva".